Hei!

Olen Niina, hoitola Uppeen omistaja ja perustaja. Asun perheeni kanssa lappilaisessa kylässä Ivalossa. Uppee nimi syntyi viettäessäni ihanien ystävieni kanssa kaunista kesäiltaa piknikin merkeissä. Nimi kertoo ylipäätänsä elämän uppeudesta ja kuinka jokainen ihminen on jo sellaisenaan uppee. Voit tulla rentoutumaan hoitohuoneeseeni ja saada elämääsi lissää uppeutta, jos se on suinkin mahollista. 

Olen työskennellyt sairaan- ja terveydenhoitajana vuodesta 2009, mutta ensimmäistä kertaa tunsin vetoa täydentäville hoitomuodoille jo vuonna 2001 aloittaessani kuntoutuksen ohjaaja -koulutusta. Nyt 20 vuotta myöhemmin hyppäsin rohkeasti toisenlaiselle hoitoalalle ja olen asiasta enemmän kuin innoissani.

Teen sinulle kaikki hoidot luotettavalla ammattitaidolla ja sydämellisellä palvelulla. Minulle on tärkeää antaa sinulle toiveittesi mukainen ainutlaatuinen hoitokokemus. Olen hoitohetkessä täysin läsnä ja autan sinua voimaan paremmin. Luokseni voit tulla luottavaisin mielin ja uppeena omana itsenäsi.

Hoidon jälkeen toivon sinun tuntevasi itsesi rentoutuneeksi ja voimaantuneeksi. Lähtiessäsi hoitola Uppeesta hymy huulillasi, olen onnistunut työssäni. 

Voi hyvin sinä uppee! Hoidoissa nähdään!

 

Niina Ronkainen

Sairaan- ja terveydenhoitaja (AMK), Kuntoutuksen ohjaaja (AMK), Koulutettu hieroja, Voice Balance -hoitaja