Minulle on tärkeää antaa sinulle toiveittesi mukainen ainutlaatuinen hoitokokemus. Teen sinulle kaikki hoidot luotettavalla ammattitaidolla ja sydämellisellä palvelulla.

Tule rentoutumaan hoitohuoneeseeni ja saa elämääsi lissää uppeutta!

Palvelut

Voice Balance

Voice Balance on hoitomuoto, jossa keho hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Hoito sisältää osia vyöhyketerapiasta. Hoidon pääpaino on äänenkäyttöön, purentaan ja hengitykseen
osallistuvissa lihaksissa. Hoito-otteet ovat hierovia, painelevia ja venyttäviä. Hoitoon kuuluu myös syvähengityksen opettaminen, pallean rentouttaminen ja tarvittaessa erilaisten venytysten ohjaaminen. Purentalihasten käsittely toteutetaan kokonaisvaltaisesti käsittelemällä huolella tärkeimmät lihakset, myös suun sisäpuolelta.

Lisäksi siitä voi olla hyötyä esimerkiksi niska-hartia alueen oireiluun. Hoito tehdään tuoksuttomalla öljyllä tai asiakkaan halutessa eteerisellä öljyllä  8 euron lisämaksusta.

Kesto: 120 min
Hinta: 122 €

Varaa aika hoitoon

Ki-energiahieronta

Ki-energiahieronta on intialainen syvä rentouttava hoito, jossa käsitellään lempeästi koko keho. Hoidossa hierotaan rytmisillä sivelytekniikoilla jalat, kädet, selkä, vatsan ja rinnan alue sekä lopuksi kasvot ja pää. Koko kehon energiapisteet huomioidaan. Hoito on voimaannuttava ja auttaa vapauttamaan fyysistä jännitystä ja kireyttä. Hoito tehdään tuoksuttomalla öljyllä tai asiakkaan halutessa eteerisellä öljyllä  8 euron lisämaksusta. Unohda arjen kiireet ja painaudu pehmoiseen hoitopetiin, lämpimien vällyjen alle. Tunne kuinka kehosi saa uutta energiaa! Erinomainen lahjakorttihoito!

Kesto: 90 min
Hinta: 90 €

Ki-energiahieronta lapselle (3-12v)

Katso kuvaus yltä. Hoito voidaan tehdä soveltuvin osin taaperoikäisestä lähtien. Hoito tehdään tuoksuttomalla öljyllä.

Kesto: 60 min
Hinta: 65 €

Varaa aika hoitoon

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta rentouttaa ja poistaa lihaskireyksiä ylävartalolta. Hieronta tehdään asiakkaan ollessa makuulla kevyiden vaatteiden päältä, ilman öljyä. Hieronta rentouttaa, lievittää stressiä ja virkistää mieltä. Hoidon jälkeen olo on seesteinen ja ajatukset virtaavat kirkkaammin. 

Kesto: 40 min
Hinta: 49 €

Varaa aika hoitoon

Kuumakivihieronta

Erämaan raikkaissa tunturipuroissa huuhtoutuneilla sileillä kivillä saadaan aikaan uskomaton hoitonautinto. Hieronnan aikana kivet luovuttavat lämpöä syvälle lihaksiin ja hoito täydennetään käsien rentouttavalla kosketuksella. Kuumakivihieronta laukaisee lihasjännityksiä, syvärentouttaa ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen.

Kesto: 60 min
Hinta: 72 €

Varaa aika hoitoon

Aromahieronta

Aromahieronta on kehon ja mielen lepohetki. Kehoa hellitään pehmein ja rentouttavin
laaja-alaisin sivelyottein. Hoitovaikutus perustuu valitsemaasi aromaattisen hoitoöljyn
mukaan. Halutessasi hoito voidaan tehdä myös tuoksuttomalla öljyllä.

Kesto: 60 min
Hinta: 72 €

Kesto: 75 min
Hinta: 87 €

Varaa aika hoitoon

Golden touch- hoito

Golden Touch – hoidossa yhdistetään Young Livingin® puhtaat eteeriset öljyt jalkaterien vyöhyketerapeuttiseen käsittelyyn. ”Kultainen kosketus”  on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käsitellään jalkaterissä olevia heijastepisteitä, joiden avulla voidaan hoitaa koko kehoa. Hoidolla pyritään lisäämään energiaa ja erityisesti palauttamaan kehon tasapaino. 
 
Eteeristen öljyjen käyttö hoidossa parantaa kehon järjestelmien luonnollista, tasapainoista toimintaa, ja tämä taas edistää luonnollista parantumisprosessia. Hoidossa käytetään seitsemää eri öljysekoitusta, jotka sisältävät yhteensä 32 eri luonnon kasveista tehtyjä öljyjä.
 
Golden Touch – hoito vaikuttaa sekä mielen, kehon että tunteiden tasolla. Hoito voi vähentää stressiä, auttaa rentoutumaan, parantaa verenkiertoa, helpottaa kipuja ja parantaa immuunipuolustusta. 
Hoito tehdään jalkateriin asiakkaan ollessa selinmakuulla vaatteet päällä.
 

Kesto: 60 min
Hinta: 75 €

Varaa aika hoitoon

Intialainen jalka- ja käsihieronta, ayurvedinen

Intialainen hoito muodostuu erilaisista hankaus- , sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energiat liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös kehon energiapisteitä.
 
Jalkahieronnassa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen. Käsihieronnassa käsitellään kyynärvarsi, kämmenpäällinen, kämmen ja sormet. Hoito tehdään tuoksuttomalla öljyllä tai asiakkaan halutessa eteerisellä öljyllä  8 euron lisämaksusta. Hoitoon on hyvä tulla sellaisissa vaatteissa, joista saa hihat nostettua kyynärpäiden yli ja lahkeet polvien yli.
 
Erinomainen hoito väsyneille ja rasittuneille jaloille sekä käsille. Hoito rentouttaa, virkistää koko kehoa, puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, voi parantaa unenlaatua sekä ravitsee ihoa. Hoito voi tuntua jopa niin taivaalliselta, että saatat nukahtaa hoidon aikana. Loistava hoito stressinpoistoon ja  työpaineiden lievittämiseen. 
 

Kesto: 90 min
Hinta: 90 €

Varaa aika hoitoon

Intialainen jalkahieronta, ayurvedinen

Intialainen jalkahieronta muodostuu erilaisista hankaus- , sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energiat liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös kehon energiapisteitä.
 
Jalkahieronnassa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen. Hoito tehdään tuoksuttomalla öljyllä tai asiakkaan halutessa aromaöljyllä  8 euron lisämaksusta. Hoitoon on hyvä tulla sellaisissa vaatteissa, joista saa lahkeet polvien yli.
 
Erinomainen hoito väsyneille ja rasittuneille jaloille!
 

Kesto: 60 min
Hinta: 65 €

Varaa aika hoitoon

Lisähoito 1: Parafiinihoito

Lämmin parafiinihoito syväkosteuttaa ihoa. Parafiinihoito jättää ihoon silkkisen ja terveen
hohdon. Se soveltuu erinomaisesti käsien ja jalkojen talvihoidoksi sekä on hemmotteleva
lisä muiden hoitojen yhteydessä. 

Parafiinit käsiin tai jalkoihin muun hoidon yhteydessä 17 €

Parafiinit käsiin ja jalkoihin muun hoidon yhteydessä 30 €

Lisähoito 2 : Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on super rentouttava ja hemmotteleva lisä muiden hoitojen yhteydessä. Hieronta tehdään asiakkaan ollessa makuulla, ilman öljyä. Hieronta poistaa lihaskireyksiä, rentouttaa ja lievittää stressiä sekä virkistää mieltä. Hoidon jälkeen olo on seesteinen ja ajatukset virtaavat kirkkaammin.

Kesto: 30 min
Hinta: 36 €

Valitse parafiinihoito tai intialainen päähieronta lisäpalveluksi ajanvarauksen yhteydessä.

 

 

Intialainen kasvojen ja pään hieronta (”facelift”), ayurvedinen

Tämä ylellinen hierontahoito aktivoi kasvojesi ja ylävartalon alueen aineenvaihduntaa, vahvistaa kasvojesi lihaksia ja häivyttää juonteita ja ryppyjä sekä lisää ihon elastisuutta. Kasvojesi väri tasaantuu ja kirkastuu, antaen pirteän ilmeen kasvoillesi. 

Hieronta on erittäin rentouttava, kasvolihaksia elvyttävä hoito, joka energisoi koko kehoa vähentäen stressin oireita. Tule nauttimaan hemmotteluhoidosta, jossa käsitellään pää, kasvot, niska, kaula, hartiaseutu ja olkavarret sekä rintakehä hellin, kohottavin ja uudistavin hierontaliikkein. 

Hoito tehdään asiakkaan ollessa hoitopöydällä selinmakuulla hartiaseutu paljaana, mukavasti pyyhkeen ja peittojen alla rentoutuen. Pää käsitellään ilman öljyjä, kasvot ja hartiaseutu tuoksuttomalla lämpimällä öljyllä. 

Tulethan hemmotteluhoitoon ilman meikkiä.

Kesto: 45 min
Hinta: 55 €

 

 

Varaa aika hoitoon

Uppeen lahjakortti

Ilahduta läheistäsi Uppeen lahjakortilla! Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle ja anna lahjansaajan itse valita mieluisin hoito. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä lähtien. Se soveltuu erinomaisesti myös yritysten lahjatarpeisiin.

Lahjakortteja voit ostaa linkin takaa tai paikan päältä Uppeesta!

Osta lahjakortti